Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Участие на Дилком в международната изложба Булмедика

Дата: 2014-05-29

Успешно приключи участието на "Дилком България" ООД на 48-ата международна  специализирана изложба за медицинска апаратура, оборудване и обзавеждане на здравни заведения и кабинети, иновативни технологии и софтуерни решения в областта на здравеопазването.


Акцент в представянето на компанията ни тази година беше медицинският принтер Signature Slide на Primera. Предназначен е за печат върху предметни стъкла. С него лесно могат да се идентифицират проби за различни видове изследвания. Възможността да се кодира информацията на пациента и да се сканира предотвратява в голяма степен грешките в клиничните лаборатории и позволява поддържането на база данни. Консумативите, с които се предлага принтера, са стерилни и не е необходима предварителна обработка преди използването им.


На щанда бяха изложени и принтерът на TSC - TDP 225-W - за посетителски и пациентски гривни, както и компактният принтер на Citizen CL-S300, подходящ за отпечатване на бар кодове и лабораторни етикети.


За втора поредна година представихме медицинската серия цифрови микроскопи Dino-Lite, с която отново привлякохме интереса на специалистите. Малкият им размер и мобилност позволяват използването им както в кабинет, така и работата им “на място” при пациентите. Новост в предлаганите от нас Dino-Lite продукти е специализираният софтуер за дерматолози Derma Vu, който е съвместим с всички модели дерматоскопи, които се предлагат от Дилком България.

  

Дилко щанд  Микроскопи Dino Lite  Signature Slide принтер Primera