Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Дилком празнува 20 години успешно партньорство със Citizen

Дата: 2022-06-23

Оторизиран представител на Citizen за принтери за етикети

През последните 2 десетилетия „Дилком България“ създаде силни партньорства с много компании, като всяко едно от тях е изключително ценно за нашия успех. Тази година празнуваме най-дългогодишното от тях - 20 години като доверен партньор на CITIZEN!

 

Дилком е основана през 2002 г. като оторизиран представител на Citizen Systems за принтери за етикети в България.

 

Изказване на Кен Ташино, Генерален Мениджър на Citizen Systems Europe GmbH:

 

"За нас е голямо удоволствие да си сътрудничим с Дилком от 2002 г. насам. Ние, Citizen Systems Europe, поздравяваме Дилком за 20-годишния юбилей и за нас е чест да бъдем част от Вашата 20-годишна успешна история. Дилком е важна част от нашия бизнес. Вашите високи познания и опит са основната причина Citizen да има толкова силно присъствие на българския пазар. С нетърпение очакваме нашето продължаващо бъдещо партньорство."

 

Благодарение на дългогодишното успешно сътрудничество, днес Дилком предлага широка гама от техни настолни, мобилни и индустриални принтери за етикети. С цел висококачествено обслужване на клиентите си и придобиване на обширни знания за всички продукти на Citizen, нашите сервизни специалисти периодично преминават през индивидуално обучение и имат сертификат от сервизния център на Citizen в Германия.

 

„През 2002 г. Дилком направи своите първи стъпки в сферата на етикетирането като оторизиран партньор на Citizen. Винаги ще съм благодарен за тяхното доверие и отлично сътрудничество от самото начало до сега!

Висококачествените принтери на Citizen са много популярно решения за етикетиране по цял свят. За нас е чест, че ги предлагаме на българския пазар.

За мен и целия екип на Дилком е удоволствие да поддържаме и подобряваме нашите бизнес отношения и с нетърпение очакваме развиването на още иновативни идеи заедно.“ – Дочо Чемширов, Управител на Дилком

 

Екипът на Дилком е изключително благодарен на целия екип на Citizen за тяхната безценна подкрепа и професионализъм през годините. За нас тези 20 години доверени партньорски отношения бяха удоволствие и с нетърпение очакваме следващите години съвместна работа!