Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Дилком ще вземе участие в изложенията за хранителната индустрия в Интер Експо Център

Дата: 2020-10-21

Дилком ще участва на международните изложения за технологии и продукти в хранителната индустрия от 4-ти до 7-ми ноември 2020г. В залите на Интер Експо Център, гр. София, ще се проведат изложенията МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, ИНТЕРФУД & ДРИНК и САЛОН НА ВИНОТО.

 

Тази година компанията ще представи своите продукти на два щанда - в зала 1, щанд 1C9 и в зала 2, щанд 2B8.

 

В зала 2 ще бъде представена широка гама от етикети за различни индустрии. За пръв път Дилком ще представи RFID етикети, вградени в клиентски етикети, отпечатани в печатната база на Дилком в гр. Варна. RFID етикетите, наречени още „смарт етикети“ или умни етикети, се използват най-често за идентификация и проследяване на различни продукти и стоки по цялата верига на доставки, започвайки от завода производител и достигайки до крайния потребител. Основните предимства на този вид етикети е възможността големият обем информация, записана в тях, да бъде прочетена от по-голямо разстояние дори без пряка видимост, като едновременно могат да бъдат прочетени стотици етикети.  Закрепени  към продукта или към груповата или транспортна опаковка, те дават индивидуална цифрова идентификация на обекта, което спомага за бързата и прецизна инвентаризация.

 

На щанда си в зала 1 Дилком ще представи продукти за етикетиране, маркиране и продуктова идентификация – баркод принтери за етикети Citizen, TSC, Godex,  Sato, Zebra, принтери за цветни етикети DTM Print, баркод скенери Datalogic, мастиленоструйни принтери за маркиране EBS, полуавтоматични апликатори Wide Range и DTM Print, автоматични етикетиращи машини Arca и Godex.

 

Поради големия интерес към мастиленоструйните принтери EBS на миналогодишното изложение, тази година клиентите могат да донесат свой продукт, който ние ще маркираме на място.

   

По време на предстоящото изложение за първи път Дилком ще покаже картовия принтер Edikio Access за печат на ценови етикети върху пластмасови карти. Принтерът Edikio е компактен и лесен за употреба, позволяващ на собствениците на супермаркети, малки пекарни, месарски магазини, млекарници, цветарски магазини и други търговци на дребно сами да оформят и отпечатат красиви етикети с професионален дизайн.

 

За първи път на изложението Дилком ще представи и продукт на компанията ARCA - етикетираща система, която етикетира продуктите чрез издухване на етикетите с въздух под налягане.

 

Като нови продукти компанията ще представи и два RFID принтера на марките SATO и Printrоnix, които кодират и печатат  RFID етикети. RFID принтерите намират все по-голямо приложение в търговията на дребно, производството, здравеопазването и много други индустрии.

 

За нас ще бъде удоволствие да Ви посрещнем в зала 1 – щанд 1C9 и в зала 2 – щанд 2B8, за да Ви запознаем с най-новите ни иновативни продукти.