Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Primera Technology Europe променя своето име на DTM Print

Дата: 2019-02-01

На 1 февруари 2019 г., лидерът в производството на принтери за цветни етикети Primera Technology Europe обяви своето ново име: DTM Print.  Компанията е представител на американската компания Primera Technology Inc. за Европа, Близкия изток и Азия.

  
Новото наименование е съкращение от Data Technology Management (технология за управление на база данни), като под него компанията обединява всички свои филиали в един холдинг. Нeйна централа ще продължава да бъде град Висбаден в Германия. 

   
От години DTM Print създава специализирани решения за печат на етикети за световноизвестни компании като LÓreal, Mars и Coca-Cola. Целта на компанията е да продължи да осъществява идеите на клиентите си чрез перфектната комбинация от хардуер, софтуер и консумативи, както и да разшири своето продуктово портфолио и обхвата на услугите си под новото си наименование.

  

PRIMERA остава запазена марка за принтерите на компанията, а „Дилком България“ ООД ще продължи да си партнира успешно с DTM Print, като ги предлага на българския пазар.