Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

RFID принтерът T6000e с подобрени възможности

Дата: 2022-08-23

Принтер за печат на RFID етикетиПринтерът T6000e на TSC Auto ID, беше пуснат на пазара през 2020г. Още тогава той беше определен от списание “RFID Journal” като един от Топ 10 RFID продукти.

 

Днес, серията индустриални принтери T6000e поддържа печат на RFID етикети с дебелина до 2,2 мм, най-често използвани за маркиране на метал и има разширени възможности за печат и кодиране на RFID върху по-голямо разнообразие от материали.

 

 

4 и 6-инчовите модели T6000e включват възможност за кодиране и отпечатване на стандартни RFID хартиени етикети, които най-често се използват за маркиране на кашони и палети по веригата за доставки.

 

Сериозно предимство на този принтер е, че има техническа обезпеченост да кодира и печата RFID етикети за метал. Този тип тагове обикновено се използват в приложения за проследяване на продукти, където маркираният елемент има метална повърхност, като например сейфове, компютърни части или газови бутилки.

 

T6000e също така има специална система за контрол върху процеса на кодиране. Тази система автоматично разпознава и отпечатва наново всеки RFID таг, който не е кодиран правилно. В тази серия принтери също може да се включи възможността за верификация на 1D и 2D баркодове. Така винаги ще получавате четливи етикети с баркод и коректно кодиран RFID таг.

 

Тези индустриални принтери на TSC имат висока скорост на печат (10000 етикета на ден) и отлична резолюция 600 dpi. Серията принтери T6000e имат и инструменти за дистанционно управление на устройството и система за автоматични предупреждения. Тези характеристики помагат за поддържане на оптимална ефективност и производителност при производството на етикети.

 

Принтерът T6000e е подходящ за много различни приложения, сред които са производство, складиране на стоки, продуктово етикетиране, инвентаризация, транспорт и логистика.

 

Уникалната комбинация от характеристики и системи на тази серия RFID принтери на TSC предлага усъвършенствани възможности за кодиране, печат и инспектиране на етикети едновременно. Изпълнението на тези функции с едно устройство прави принтера T6000e идеално решение за много приложения, където се изисква изключително висока производителност и ниски разходи при печат на етикети.

 

За повече информация и поръчка на RFID принтера T6000e, моля да се свържете с нашите специалисти на sales@dilcom.com.