Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Дилком демонстрира новости в етикетирането на Месомания 2018

Дата: 2018-11-13

За поредна година „Дилком България“ участва в най-значимото професионално събитие в месната индустрия Месомания. То се проведе между 7-ми и 10-ти ноември 2018 г. в Интер Експо Център в София, като този път отбеляза 25-то юбилейно изложение.

На своя щанд компанията изложи „print & apply” системи на Godex, които принтират етикета и го поставят върху продукта, апликатор за цилиндрични бутилки на Epackaging, както и термотрансферни принтери на марките Citizen, SATO и TSC. Беше представено и разнообразие от етикети, подходящи за най-различни производства във винарската, месната, сладкарската и млекопреработвателната промишленост.

По време на изложението екипът на „Дилком България“ се срещна с редица производители и ги запозна с новостите и тенденциите в сферата на етикетирането и принтирането. Производителите имаха възможност и да оставят своите данни за конкретна оферта по зададени изисквания.

Месомания 2018 г. беше отлична възможност за „Дилком България“ да установи нови контакти и да представи своите продукти.