Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Дилком България представя етикетни баркод принтери Toshiba

Дата: 2017-07-31

Етикетните баркод принтери Toshiba предлагат висока производителност и отлично качество на печат. Те са надеждни и лесни за употреба и са подходящ избор за всеки бизнес.

Принтерите Toshiba са идеални за индустриалните условия на тежката промишленост, включително и за фармацевтичния бранш, производството на текстил, електрониката и телекомуникациите и др.

Високото качество на печат се основава на иновациите, които включват прецизно контролиране на топлината на главата, нов механизъм за нагряване и подобрен защитен слой. Принтерите могат да бъдат свързани към съществуващи системи, което премахва необходимостта от скъпи промени в софтуера. Изпитаният стоманен корпус в съчетание със здравия вътрешен механизъм осигуряват висока ефективност и функционалност на конкурентни цени. 

Подобрените функции обуславят редица предимства: отдалечен печат и техническа поддръжка, по-евтина софтуерна интеграция и други. Стандартизираният XML обмен на данни, както и възможността за уведомяване при грешки, правят принтерите Toshiba идеален избор за индустриално ползване. 

 

За повече информация Вижте принтерите Toshiba в нашия сайт.