Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

"Дилком България" ще участва в изложението за печатни и рекламни комуникации COPI'S 2018 и в първото издание на ТМТ Експо - изложение за текстил, машини и технологии

Дата: 2018-09-19

И тази година „Дилком България“ ООД ще вземе участие в специализираното изложение за печатни и рекламни комуникации COPI’S 2018, което ще се проведе от 2-ри до 4-ти октомври в Интер Експо Център, София. За първи път форумът ще се организира паралелно с първото издание на ТМТ Експо – изложението за текстил, машини и технологии, в което Дилком също ще участва.

„Дилком България“ ще представи на посетителите иновативния термотрансферен принтер за картонени етикети (тагове) на TOSHIBA. Добрата скорост на печат в съчетание с високата резолюция правят принтера много гъвкав и лесно приспособим към широка гама от етикети с различни размери и дебелина на картона. Принтерът печата баркодове, както и различна постоянна и променлива информация на гърба на картонените етикети, подавани към него на стек. Той е разработен специално за потребностите на текстилната индустрия. На щанда на компанията ще видите също и иновативния Godex EZ 1300 с нож, предназначен едновременно да печата и реже текстилни материали (ръстови марки).

Освен това екипът на компанията ще демонстрира новата флаш технология за изработка на печати посредством микропореста гума на световния пазарен лидер Shiny. „Дилком България“ е официален представител на Shiny за България. Марката се отличава с високо качество и издръжливост на корпуса, множество цветове, форми и размери.

„Дилком България“ ООД е печатница с над 17 години опит в производството на етикети на ролка. Персоналният подход и личното отношение към клиентите развива техните идеи до работещи решения. Добре обезпечената технологична база позволява изработката на самозалепващи и несамозалепващи етикети, намиращи широко приложение в текстилната промишленост.

За нас ще бъде удоволствие да Ви посрещнем в зала 4 на щанд C9 и в зала 3, щанд А13!