Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Dilcom news

Голям успех за Дилком на Food Expo в Атина

Дата: 2024-03-13

Дилком с иновативни етикети на Food Expo, ГърцияС гордост споделяме, че през изминалите дни участвахме в едно от най-престижните изложения за храни - Food Expo в Атина, където представихме нашите иновативни самозалепващи етикети, специално разработени за хранителната индустрия.

 

Нашите етикети не просто представляват продукт, те са отличителен знак за качество. Създадени с внимание към детайла и използвайки най-съвременните технологии, те отговарят на всички изисквания на производителите на храни за издръжливост. В зависимост от спецификите на приложението, ние предлагаме етикети за замразени продукти, етикети за опаковани продукти, съхранявани при изключително висока влажност, етикети, устойчиви на мазнини, подходящи за млечни продукти, месни продукти, олио, зехтин и други хранителни стоки.

 

Имаме удоволствието да споделим, че интересът към нашите продукти беше огромен сред посетителите на изложението. 

 

Благодарим на всички, които посетиха нашия щанд и споделиха с нас своите впечатления и идеи!  Ние сме горди, че можем да бъдем част от иновациите в хранителната индустрия и да предоставяме решения, които не само отговарят на очакванията, но и ги надминават.

 

Следващата стъпка за нас е да продължим да развиваме нови продукти, които да помогнат на нашите клиенти да изпреварят конкуренцията и да постигнат високи резултати на пазара.