Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Dilcom news

Дилком успешно премина ресертификация по FSC®

Дата: 2024-07-01

Ресертификация по стандарта FSC®Дилком България, лидер в производството на широка гама от решения за етикетиране, с гордост съобщава, че успешно премина ресертификационния одит от Съвета за стопанисване на горите (на английски: Forest Stewardship Council, FSC®). Тази ресертификация е доказателство за нашата отговорност към екологичната устойчивост и отговорното снабдяване на материали.

 

FSC® е световно признат стандарт, който  гарантира, че продуктите, носещи логото, произхождат от отговорно управлявани гори, които осигуряват екологични, социални и икономически ползи. Сертифицирането от FSC® също така подпомага прозрачността на веригата за доставки на стоки, произведени от устойчиви материали.

 

Нашите етикети, сертифицирани от FSC®, са изработени от дървесина с устойчив произход, което спомага за опазването на горите, като същевременно защитава дивата природа и хората.

 

Дилком за първи път получи сертификат FSC® през 2019  г. под лицензен код C150329. Тазгодишната ни ресертификация потвърждава продължителния ангажимент на компанията към тези високи стандарти.

 

Екипът ни също така е ангажиран да разшири портфолиото си от екологични етикети. Непрекъснато проучваме иновативни начини да предоставяме на клиентите си решения, отговорни към околната среда.

 

За повече информация относно устойчивите продукти на Дилком, моля, прочетете нашата блог статия.