Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Представители на Дилком посетиха Drupa 2024

Дата: 2024-06-06

Дилком на DrupaПредставители на Дилком посетиха най-голямото световно изложение за печатни технологии Drupa 2024, което се провежда в Дюселдорф, Германия.

 

В продължение на 11 дни градът се превръща в „Столица на печата“ и става арена на най-новите иновации в печатната индустрия, технологиите за печат и творческите приложения.

 

Колегите ни посетиха специализирани семинари и “уъркшопове“, на които се обсъждат тенденциите и бъдещето на печатната индустрия.

 

За първи път Drupa се провежда през 1951 година, като от тогава се организира на всеки 4 години, за да се превърне в основна платформа за представяне на специализирани материали, разнообразни хартии, нови технологии в областта на офсетовия, дигиталния и флексо печата, софтуер за дизайн и предпечатна подготовка, технологии и материали за производство на опаковки, машини и технологии за рязане, сгъване, ламиниране и други видове обработка след печат, 3D принтирането и различните му приложения.

 

Последното изложение се провежда през 2016 година, като последвалата пандемия отменя  следващото издание, за да се завърне с пълна сила през тази година, в която над 260,000 посетители от над 180 страни и повече от 1800 изложители обменят идеи и ценен опит.

 

Drupa е мястото, където най-добрите професионалисти, вземащи решения в индустрията, се срещат и обменят идеи относно най-новите технологични тенденции и новаторски разработки.

 

Гордеем се, че сме част от една динамична световна индустрия, която предлага уникална възможност за навлизане в нови технологии и решения.