Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Дилком България започва 2019 г. с обновена версия на своя уебсайт

Дата: 2019-01-15

На 14 януари 2019 г. „Дилком България“ стартира своя обновен и многофункционален уебсайт, върху който се работеше усилено през последните месеци. На него компанията за производство на етикети се постара да събере и систематизира многообразието от продукти и услуги, които предлага, на фона на един модерен и функционален дизайн.

       

Новият сайт www.dilcom.com предлага подробна информация и класификация на различните видове етикети, както и описание на предлаганите етикетни баркод принтери, баркод скенери, мобилни терминали и апликатори за етикети, които имат приложение в почти всеки съвременен бизнес в днешно време. Обновеният онлайн магазин, който е изключително удобен за ползване от потребителите, можете да намерите на адрес https://dilcom.com/online-magazin.

   

В допълнение сайтът също така разполага със секция за новини, в която можете да се информирате за новостите в компанията, както и блог, където можете да прочетете за тенденциите в етикетирането и маркирането.

   

Освен всичко това Дилком предлага английска версия на сайта, както и бързи връзки към социалните медии на компанията: Facebook, LinkedIn, YouTube, Instagram. Не на последно място политиката за защита на лични данни и условията на www.dilcom.com са напълно съобразени с най-актуалните изисквания на ЗЗП и GDPR.