Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Дилком България ще участва на изложението FoodTech в Гърция

Дата: 2021-10-18

Покана за изложение FoodTech ГърцияТази година Дилком България за първи път ще вземе участие на изложението FoodTech в Гърция. То ще се проведе от 12-ти до 15-ти ноември 2021 г.  в Metropolitan Expo, Атина.

 

Дилком ще покаже на посетителите различни видове самозалепващи и несамозалепващи етикети на ролка, използвани в хранителната и винарската индустрия -  етикети за охладени и замразени продукти,  етикети за вино и напитки, етикети за бутилки и буркани, етикети за олио и зехтин, водоустойчиви етикети, двуслойни, трислойни и многослойни етикети, етикети с лесно отстраняемо лепило, водоразтворими етикети, защитни етикети, скреч етикети,  етикети с топъл и студен фолиен печат и преге (релеф), RFID етикети, наречени още „смарт етикети“, които се използват за идентификация и проследяване на различни продукти и стоки по цялата верига на доставки.  

 

Тъй като клиентите са най-голямата ценност за нашата компания, предлагаме персонализирани етикети без значение от размера, формата, дизайна и количеството.

 

Дългосрочното ни ноу-хау и нашите модерни печатащи машини са гаранция за отличен резултат.

 

За нас ще бъде удоволствие да Ви посрещнем на щанд D10a, зала 1 в Metropolitan Expo. За онлайн регистрация за изложението FoodTech, попълнете данните си във формата за регистрация.

 

Очакваме Ви!