Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Дилком отбеляза своя 20-ти рожден ден с незабравимо парти

Дата: 2022-06-29

Екипът на Дилком България отпразнува 20-тия рожден ден на фирмата на 25-ти юни! Вечерта беше много емоционална, наситена с широки усмивки, настроение, танци и забавления до зори.

 

Имахме удоволствието да празнуваме в ресторант Рива в гр. Варна, на брега на морето с нашите колеги, клиенти, партньори и приятели.

 

Рожденият ден беше озвучен от DJ George и българската рок група Б.Т.Р. Те създадоха невероятно настроение и вдигнаха всички на крака!

 

А нашите мили колеги бяха приготвили страхотна изненада. Благодарение на тях имахме удоволствието да се насладим на български народни танци от група „Настроение“. Тяхното участие беше един от най-незабравимите моменти от вечерта. Гордеем се, че успяхме да покажем и на нашите чуждестранни гости част от магията на българския фолклор.

 

Изключително сме благодарни на всички, които успяха да присъстват на това така значимо за нас събитие. Вашата подкрепа за инициативата ни – да помогнем за построяването на новата сграда на Карин Дом - е най-добрият подарък, който можехме да получим. Надяваме се, че приносът на всички нас ще помогне на Карин Дом и децата и семействата, за които те се грижат.

 

Искаме да поздравим Карин Дом, които отпразнуваха своята 26-та годишнина - 26 години предоставяне на незаменима помощ и подкрепа за много деца. Гордеем се, че тази година имаме още нещо общо с тяхната кауза - страхотното съвпадение, че Дилком и Карин Дом празнуваха рождените си дни на един и същи ден!

 

20 години Дилком    Дилком и БТР