Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Дилком ще вземе участие в международните изложения на хранително-вкусовата промишленост в ИЕЦ, София

Дата: 2021-08-31

Екипът на Дилком България ЕООД има удоволствието да съобщи, че компанията отново ще вземе участие в едни от най-големите изложения в хранително-вкусовата промишленост – международните изложения МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, ИНТЕРФУД & ДРИНК и САЛОН НА ВИНОТО. Те ще се проведат от 29-ти септември до 2-ри октомври в Интер Експо Център, София.

 
И тази година Дилком ще представи своите продукти на два щанда - в зала 1 и в зала 2. В зала 2 ще бъде представено разнообразие от етикети за различни индустрии, произведени в печатната база на компанията, а в зала 1 – продукти за етикетиране и маркиране - етикетни принтери, принтери за цветни етикети, баркод скенери, мастиленоструйни принтери за маркиране, полуавтоматични апликатори за етикети, автоматични етикетиращи машини и други продукти за етикетиране и маркиране на стоки.


Екипът ни ще демонстрира за първи път работа с иновативния принтер „Eddie“, специално създаден от DTM Print за печат директно върху сладкарски изделия. Ще можете да видите устройството в действие, за да разберете как бързо и лесно да печатате пълноцветни снимки, лога, текст и персонализирани изображения върху широка гама от хранителни продукти.


Компанията също ще представи голямо разнообразие от висококачествените термотрансферни ленти за печат на етикети на DNP. Екипът ни ще покаже техните предимства и отлични свойства и ще раздава безплатни мостри, за да можете сами да се уверите в качеството им. 


В Epson ъгъла на щанда на Дилком в зала 2 ще можете също да се запознаете с най-важните новости при цветните принтери за етикети Epson


С нетърпение очакваме да Ви посрещнем в Зала 1, щанд 1C3 и Зала 2, щанд 2B6! 


Ако имате въпрос относно изложенията, моля, свържете се с нас на sales@dilcom.com и ние с удоволствие ще Ви съдействаме. 


За да се гарантира безопасността на участниците и посетителите, изложенията ще се състоят при спазване на всички хигиенни мерки и осигуряване на нужната дистанция.