Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Дилком премина одит за стандарта FSSC 22000

Дата: 2023-08-16

Безопасни етикети за храниПрез изминалия месец Дилком България премина надзорен  одит за стандарта FSSC (Food Safety System certification) 22000. Това постижение затвърждава стремежа на нашия екип да поддържа най-високите стандарти за безопасност и качество в бранша.

 

Международният стандарт FSSC 22000 представлява сертификационна схема на системи за управление на безопасността на хранителните продукти.

 

Сертификатът, признат в цял свят, определя строги изисквания за осигуряване на безопасността на храните. Той обхваща широка гама от критерии, включително добри производствени практики и анализ на опасностите.

 

Ние успяхме да преминем този одит благодарение на надеждните ни системи за управление на качеството, висококвалифицирания ни екип от професионалисти и отделеното внимание към всеки детайл от производствения ни процес.

 

Печатницата ни предлага широка гама от етикети за хранителни продукти. Ние полагаме изключително старание за тяхната безопасност, защото те често имат контакт с храните. За изработка на етикетите използваме качествени материали от водещите световни производители на хартии, фолиа и картони, както и безопасни лепила и носещи подложки.

 

Дилком има ангажираност към здравето на потребителите и качеството на нашата продукция. Ние постоянно работим към подобряване на производствения ни процес, за да оправдаем доверието на нашите клиенти и партньори.

 

Фирмата се сертифицира по стандарта FSSC 22000 за първи път през 2022-ра година.