Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

DTM Print обяви нов специален гаранционен пакет - Swap Warranty

Дата: 2023-10-02

SWAP гаранция на DTMНашият дългогодишен партньор DTM Print обяви нов специален гаранционен пакет за цветни принтери за етикети - Swap Warranty!

 

Новото предложение ще позволи на клиентите на DTM да получат достъп до ново устройство в случай, че тяхното устройство трябва да бъде ремонтирано през първите 3 години от покупката. Иновативният пакет Swap Warranty ще струва само 300 евро!

 

Макар че всички принтери за печат на етикети на DTM се отличават с голяма надеждност, тази гаранция предлага допълнителна сигурност за новите клиенти.

 

Този специален вид гаранция трябва да се закупи в рамките на първите 30 дни от продажбата на цветния етикетен принтер DTM. За да се възползвате от пакета Swap Warranty (подобно на всеки друг вид гаранция на DTM Print), всички устройства трябва да бъдат регистрирани на адрес https://dtm-print.eu/en/form/register.html - също в рамките на 30 дни от закупуването на устройството. 

 

За пълен списък на условията на гаранцията, моля, прочетете брошурата "Гаранционни условия на DTM Print".

 

Като оторизиран партньор и дистрибутор на продуктите на DTM Print можете да закупите гаранцията директно от Дилком.

 

Дилком България предлага широка гама цветни етикетни принтери DTM Print, които са напълно подходящи за отпечатване на малки тиражи висококачествени пълноцветни етикети. Свържете се с нас на sales@dilcom.com и нашият екип ще Ви помогне да изберете най-подходящия принтер за цветни етикети за Вашето конкретно приложение!