Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Екипът на Дилком прекара незабравим уикенд на гръцкия бряг

Дата: 2023-09-27

Дилком България отпразнува своя 21-ви рожден ден в град Александруполис, Гърция. Колегите, които организираха екскурзията, се постараха да наситят трите дни с интересни и забавни преживявания. Участвахме в екипни състезания тип „Игри на волята“, усъвършенствахме йога уменията си, играхме волейбол, а вечерите прекарахме в смях на плажа.

 

Един от най-веселите моменти беше организираната караоке вечер, на която пяхме любими песни и задружно избрахме най-добрия певец, а танците продължиха до зори.

 

Разгледайте профилите ни във Фейсбук, Инстаграм и LinkedIn за още снимки от забавното преживяване.

 

В днешната динамична и конкурентна бизнес среда значението на служителите, които си сътрудничат добре, е още по-голямо. Затова сме изключително благодарни, че споделеното време ни зареди с нова енергия и ни помогна да станем един още по-сплотен екип.

 

Благодарим на нашия управител за гласуваното доверие и възможността да сме част от това голямо семейство с 21-годишна история в сферата на етикетирането!

 

Ние се гордеем с опита си и с нетърпение очакваме да посрещнем предизвикателствата на бъдещето. Дилком ще продължи своето развитие чрез инвестиции в нови технологии, иновативни продукти и подобряване на качеството на услугите си. Като поддържаме сплотеността на екипа, ние същевременно ще поддържаме и заздравяваме връзките си с клиентите през бъдещите години на развитие.

 

21-ви рожден ден Дилком  Дилком в Гърция  Рожден ден Дилком 21 години