Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Хранителните изложения в Интер Експо Център приключиха

Дата: 2022-10-11

 

Успешно приключи участието на Дилком в Хранителните изложения в Интер Експо Център, София.  В изложбените зали се проведоха изложенията Месомания, Интерфуд Дринк, Светът на млякото, Булпек и Салон на виното.

 

Тази година Дилком показа на клиентите си иновативни решения за етикетиране на храни и разнообразие от етикети за хранителни стоки  в зала 1 на изложението.

 

С новата машина за довършителни операции, която компанията пусна в действие през месец юни, Дилком вече произвежда обиколни етикети и In-mold (вградени етикети), които предизвикаха интерес сред посетителите. Показани бяха и RFID етикети и решения, които навлизат все по-бързо през последните години на пазара.

 

Представени бяха етикетни принтери на световноизвестните марки Citizen, TSC, Godex, SATO, Zebra, Toshiba, принтери за цветни етикети Epson, етикетиращи машини AlTech и Arca, апликатор за етикети DTM, мастиленоструйни принтери за маркиране на продукти EBS, диспенсър за етикети Labelmate, баркод четци и мобилни терминали Datalogic, както и автоматична контролна везна с транспортна лента Nemesis, подходяща при производство на хранителни продукти за хранително-вкусовата промишленост.   

 

Принтерът Eddie на DTM за печат върху хранителни изделия отново привлече много клиенти на щанда. При демонстрациите на живо  посетителите бяха впечатлени от високото качество и бързината на отпечатване на персонализирани изображения директно върху сладкарски бисквитки.

 

Благодарим на нашите чуждестранни партньори, които ни оказа подкрепа по време на изложението и присъстваха заедно с нашите колеги на щанда.

 

 

  Дилком на хранителните изложения Етикетни принтери на щанд на Дилком