Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Нова машина за производство на иновативни етикети

Дата: 2022-08-16

През месец май в производствената база на Дилком България в град Варна бе инсталирана и пусната в действие нова машина за довършителни операции Prati Omnia. С помощта на тази машина Дилком разширява възможностите за производство на нови видове етикети – IML етикети (етикети за вграждане в шприц форми, In-mold labels), обиколни етикети (wrap around labels), несамозалепващи етикети и билети, опаковани на стекове (пачки).

 

Обиколните етикети се използват за безалкохолни напитки, консерви, буркани и други цилиндрични продукти в хранителната индустрия, фармацевтиката, козметиката и химическата промишленост.

 

IML етикетите се вграждат в опаковката по време на самия процес на производството й. Така етикетът става едно цяло с опаковката на продукта. Те се използват най-често в хранителната индустрия.

 

Машината е оборудвана със система за 100% контрол на качеството, което подсигурява стремежа на Дилком да се произвеждат и предлагат на клиентите само висококачествени етикети.

 

Машината е с изключително висока производителност и скорост на работа до 300 м/мин. Това дава възможност за производство на дълги серии етикети.

 

С инсталирането на тази нова машина в производствената ни база, Дилком България значително увеличи своя производствен капацитет и техническа обезпеченост. Екипът ни от оператори и инженери работи ежедневно с тази машина с цел предоставяне на качествени, иновативни решения за етикетиране.

 

Машина за производство на етикети   Нова машина за печат на етикети