Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Ново поколение софтуер за дизайн на етикети

Дата: 2022-03-17

GoLabel II softwareНашият доверен партньор GoDEX представи новото поколение софтуер за дизайн на етикети - GoLabel II. Иновативният софтуер надгражда успеха на GoLabel с допълнителни функции, които правят създаването на етикети още по-лесно и ефективно от преди!

 

GoLabel II е софтуер за дизайн на етикети, който е напълно безплатен за потребителите, може да бъде изтеглен от сайта на Дилком и се предлага с всяка покупка на баркод принтер за етикети GoDEX. Новото поколение софтуер съдържа всички функции на GoLabel, както и някои подобрения и изцяло нови функции.

 

Новият софтуер за етикети включва усъвършенстван многоезичен потребителски интерфейс с интуитивни икони, модерен дизайн и множество различни методи за въвеждане на данни. Софтуерът също има безплатна възможност за свързване с различни формати от база данни - MS SQL, Access, Oracle, Excel, DBF и текстови файл. За лекота на работа, инструментът Barcode AI Wizard Ви помага да се ориентирате по време на всеки етап от дизайна на етикети. Новият софтуер GoLabel II също позволява на операторите да открият всички принтери, които са свързани в една мрежа.

 

За  по-голямо удобство при дизайн на етикети, GoLabel II поддържа разнообразни функции като подравняне, изрязване, копиране и поставяне, отмяна на действие, импортиране и експортиране на команден файл и др. Софтуерът също има режим „Print Only“, предназначен специално за управление на производството.

 

За повече информация за иновативния софтуер за етикети GoLabel II, свържете се с нашите специалисти на sales@dilcom.com.