Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

На 07.06.2019 г. в гр. Варна ще се проведе партньорска среща на „Дилком България”

Дата: 2019-05-14

На партньорската среща клиентите на Дилком ще имат възможността да видят процеса на реалното производство на етикети, както и някои от най-модерните машини за печат и щанцоване на етикети, работещи в България. Ще се запознаят с възможностите ни за  производство на по-сложни и нестандартни етикети  като трислойни (буклет) етикети, етикети  със скреч покритие и печат на  променлива информация,  етикети с топъл или студен фолиен печат,  етикети с преге (релеф), етикети за фармацевтичната  индустрия, козметиката,  хранителната индустрия и др.

    

Екипът на Дилком ще представи комплексни решения, свързани с процесите по етикетиране и маркиране на продукти, включващи  етикетни принтери, бар-код скенери и терминали, полуавтоматични и автоматични апликатори за етикети. Изградените от нас системи за печат, апликиране и контрол, в които  е  интегриран софтуер за проследимост (така наречените Track & Trace системи), отговарят на изискванията на Европейските директиви, регулиращи дейностите на производителите на цигари, лекарства и др.

      

Нашите партньори ще получат информация и за най-новата разработка на NiceLabel  - LMS (Label Management System) – продукт, притежаващ огромни възможности по отношение на дизайна и печата на етикети. Това е Web базирана версия на софтуера NiceLabel за дизайн на етикети, с добавени функционалности  - възможност за ползване от множество потребители с различни права и роли, водене на регистрационен  файл с история на действията на всеки потребител и всички промени, направени по етикетите. Съвременен продукт, подходящ за клиенти с множество работни места и притежаващи голяма база от различни видове етикети.

    

От лектора на фирма KURZ гостите ни ще научат повече за холограмите и тяхното приложение като средство за защита на търговската марка и борбата с фалшификациите. Ще се запознаят и с новите софтуерни приложения за мобилни телефони, използвани като начин за  защита от производителите на фалшиви продукти или за маркетингови и рекламни цели.

         

Вярваме, че цялата тази информация ще помогне на клиентите ни да намерят решение на проблемите, които срещат в ежедневната си работа и се надяваме, че по този начин  компаниите ще повишат  ефективността на процеса на производството и ще станат по-конкурентоспособни.