Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Успешно участие на Дилком на изложенията на хранителнo-вкусовата индустрия

Дата: 2020-11-09

Успешно приключи участието на Дилком в изложенията на хранително-вкусовата промишленост в залите на Интер Експо Център. Въпреки по-малкото участници тази година, интересът към щандовете на Дилком бе много голям.


В зала 2 Дилком представи етикети, произведени и отпечатани в собствената печатница в гр. Варна. Раздадени бяха мострени комплекти на клиентите с различни видове етикети, подходящи за хранително-вкусовата индустрия – самозалепващи и несамозалепващи, фолийни, защитни и етикети с довършителни операции - топъл, студен печат и преге.


В зала 1 бяха представени етикетиращи машини, баркод принтери за етикети, цветни принтери за етикети, индустриални мастиленоструйни принтери за маркиране, баркод скенери и терминали.


Голям интерес сред клиентите предизвикаха новите продукти на Дилком -  етикeтиращата система с въздух на ARCA и  картовият принтер за ценови етикети Ediкio Access.


С представянето си тази година Дилком затвърждава своите водещи позиции в производството на етикети и етикетирането и маркирането на продукти.