Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

SATO и NiceLabel представят ново решение с RFID етикети

Дата: 2023-06-08

Kодиране и печат на HF RFID етикети и NFC таговеНашите доверени партньори SATO и Loftware NiceLabel представят иновативно решение за кодиране и печат на HF RFID етикети и NFC тагове. Решението работи с RFID принтерите CT4-LX и CL4NX на SATO, като им позволява да кодират и отпечатват HF и NFC етикети с помощта на софтуера за дизайн на етикети на NiceLabel.

 

То предлага отлични възможности за приложения в областта на инвентарния контрол, проследимостта, защитата на марката и подобряването на потребителското изживяване в различни индустрии.

 

Иновативното решение е особено полезно за борбата с фалшифицирането на продукти във фармацевтичната индустрия, защото фалшивите лекарства съставляват 10% от световния пазар. Решението с NFC и HF RFID етикетите предпазва потребителите, като им позволява лесно да проследяват техните лекарства от фабриката до аптеката. То е много полезно и за шивашката промишленост, автомобилостроенето и производството.

 

Принтерите на SATO вече позволяват разнообразни RFID приложения. Партньорството с NiceLabel улеснява внедряването на RFID технологията в съществуващите работни процеси, за да се осигури още по-добра проследимост по цялата верига за доставки.

 

За повече информация за иновативното сътрудничество и RFID таговете, моля да се свържете с нашите оторизирани специалисти на sales@dilcom.com.