Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Заповядайте на щанда на Дилком България на изложението "Шоу в склада"

Дата: 2017-06-06

Иновация и удобство, поднесени от Дилком на тазгодишното изложение Шоу в склада, което ще се проведе на 13-ти и 14-ти юни.

На щанда на компанията посетителите ще видят практичния индустриален таблет с вграден баркод скенер Linx Tough Tab 8. Проектиран да издържи на всяко препятствие, пред което бизнесът може да се изправи, таблетът е създаден да работи в неблагоприятните условия на складовите стопанства. Той дава възможност за внедряване и пълен контрол на всеки детайл и процес, благодарение на директния достъп до клиентското приложение на различните ERP системи (SAP, Oracal, MicroSoft Dynamics, Axapta и др).
Освен това, на щанда ще са изложени интересни марки термотрансферни принтери, мобилни терминали, скенери и етикети от различни материали с разнообразни форми и цветове, които намират широко приложение в транспорта и логистиката.
Специалистите на Дилком ще запознаят посетителите с новостите в хардуера и софтуера, както и индивидуалните решения, адаптирани спрямо нуждите на отделните потребители. В продължение на 15 години компанията превръща идеите на своите клиенти в комплексни решения и предлага гъвкаво управление на складовото стопанство в реално време. 

Ще Ви очакваме!