Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Участие на Дилком в изложението "Шоу в склада"

Дата: 2018-06-05

И тази година „Дилком България“ ООД ще вземе участие в изложението за транспорт и логистика „Шоу в склада“, което ще се проведе на 14-ти и 15-ти юни в Cargo partner iLogistics center, София.
На предстоящото събитие компанията ще представи иновативните баркод скенери и терминали на Datalogic, както и многофункционалните стойки към тях. Oсвен това на щанда ще видите различни принтери за етикети, подходящи за употреба във всички видове производства.    
Дилком България е сред лидерите в производството на бели и пълноцветни самозалепващи и несамозалепващи етикети на ролка. Над 16 години печатницата предлага персонален подход и лично отношение към своите клиенти и развива техните идеи до работещи решения.
Добре обезпечената технологична база на компанията позволява изработката на етикети от най-различни материали с разнообразни форми и цветове, намиращи приложение във всички сфери на индустрията. Производственият парк разполага с машини за щанцоване на бели етикети, UV и флексопечатни машини, цветопробна система, ситопечатна машина, дигитална машина за цветни етикети в малки бутикови серии, както и автоматична машина за пренавиване и инспектиране на напечатаните етикети.
Висококвалифицираният екип в комбинация с голямото разнообразие от технологии за печат осигуряват успешното реализиране на специфични решения в сферата на логистиката и управлението на складовото стопанство.