Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Дилком България и Принтимарк ще участват в специализираното изложение COPI'S 2016

Дата: 2016-09-28

За четвърта поредна година “Дилком България” и Принтимарк ще вземат участие в специализираното изложение за печатни и рекламни комуникации – COPI’S 2016. Събитието ще се проведе в периода между 5-ти и 7-ми октомври в Inter Expo Center - София. Форумът се налага като основа за представянето на нови технологични решения в областта на печатарската и рекламна индустрия в Югоизточна Европа и ежегодно привлича все по-голям брой специалисти от страната и чужбина.
На предстоящото събитие Дилком ще покаже предимствата на печати Shiny, световният пазарен лидер в производството на самонамастиляващи се автоматични механизми. Акцентът ще падне върху технологията на изработка на клишетата за печати Shiny, както и на новите джобни механизми. Освен това ще видите най-различни дизайни на етикети, отговарящи на всички Ваши изисквания и стандарти. Многообразието от форми, размери и техники на прозводство са изцяло съобразени с Вашите нужди и желания. Професионалистите на Дилком използват само качествени материали и консумативи, защото ние вярваме, че успехът на клиентите ни е наш успех.
Можете да ни откриете в Зала 3, щанд А-14, където екипът ни от специалисти ще Ви даде съвет кое е най-доброто решение за Вашия бизнес.
Заповядайте при нас!