Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Успешно приключи участието на Дилком на FOOD EXHIBITIONS 2021 в Интер Експо Център

Дата: 2021-10-04

Етикети за хранителната индустрияПринтери за етикети на изложението Food Expo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Участието на Дилком на международните изложения на хранително-вкусовата промишленост приключи успешно!

 

Тази година изложенията предизвикаха много голям интерес. Oт 29-ти септември до 2-ри октомври залите на Месомания, Свeтът на млякото, Булпек, Интерфуд § Дринк и Салон на виното събраха близо 90 изложители и стотици посетители.

 

В зала 1 екипът на Дилком представи голямо разнообразие от нови и утвърдени продукти за етикетиране и маркиране - принтери за етикети, етикетиращи машини, индустриални мастиленоструйни принтери за маркиране и др. Голям интерес предизвика принтерът Eddie –иновативно устройство, разработено от DTM Print, подходящо за печат на пълноцветни снимки, лога, текст и персонализирани изображения директно върху сладкарски изделия. Посетителите се впечатлиха от бързината, качеството и функционалността на принтера, който екипът на Дилком демонстрира на живо.

 

На този щанд посетителите наблюдаваха също демонстрации на работа с пълноцветните принтери за етикети на Epson – един от лидерите в тази област. Освен печат на цветни етикети, посетителите на щанда ни в зала 1 наблюдаваха процеса на етикетиране на хранителни продукти с етикетираща машина Arca.

 

В зала 2 Дилком показа широка гама от етикети, произведени в производствената база на фирмата в град Варна. Компанията представи разнообразни етикети - самозалепващи и несамозалепващи, фолийни, защитни, скреч етикети, билети и етикети с довършителни операции - топъл, студен печат и преге, подходящи за най-различни приложения в хранително-вкусовата промишленост.

 

Посетителите получиха подаръчни мостри с качествени термотрансферни ленти на DNP, както и дезинфектанти с етикети, произведени от Дилком и поставени на живо с апликатор за етикети на DTM Print.  

 

Въпреки трудните обстоятелства, Food Expo 2021 беше впечатляващо събитие, където водещи български и международни компании представиха най-новите технологии и иновативни продукти в индустрията.

 

Паралелно с хранителните изложения се проведе изложението за печатни и рекламни комуникации COPIS, където Дилком представи  световен лидер за самонамастиляващи печати - Shiny.

  

Екипът на Дилком се подготвя и очаква своите клиенти на FOODTECH от 12-ти до 15-ти ноември 2021 г. в Атина.