Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Успешно приключи участието на Дилком на изложенията в ИЕЦ

Дата: 2023-11-15

Дилком на Хранителните изложения 2023При голям интерес премина тазгодишното юбилейно издание на Международните хранителни изложения в ИЕЦ София, което се проведе от 8-ми до 11-ти ноември. В отделните зали се проведоха кулинарни състезания, лекции и беседи, които предизвикаха любопитството на посетителите.

 

На своя щанд в зала 1 Дилком представи множество висококачествени и иновативни етикети, произведени в печатната база на компанията, както и тяхното приложение върху реални продукти.

 

В специално оформен кът изложихме най-различни по форма и размер самозалепващи и несамозалепващи етикети, подходящи за различните индустрии. Посетителите имаха възможност да прочетат съставките на шампоан върху многослоен етикет, да изтрият повърхностния слой на scratch off етикет, да видят обиколен етикет върху вкусна баклава, етикети с неправилна форма върху бутилки от шарлан, консерви, вафли, етикети с преге, in-mold етикети и много други.

 

Голям интерес предизвика новото попълнение в портфолиото на фирмата- 5-цветният етикетен принтер OKI Pro 1050. Иновативната му технология позволява уникален печат в бял цвят върху прозрачни или цветни етикети. Посетителите видяха впечатляващи дизайни на рекламни етикети, етикети за вино и други, напечатани с OKI.

 

За поредна година демонстрирахме и принтерa на DTM за печат върху хранителни продукти – Eddie. Посетителите с интерес се спираха, за да видят как пред очите им се печата върху оризовки, бонбони „Ментос“, бисквити, шоколади и блатове за торта.

 

На вниманието на посетителите бяха изложени и индустриалните етикетни принтери на Citizen, TSC, Godex, SATO, Zebra, както и етикетираща машина Arca.

Благодарим на всички, които посетиха нашия щанд и проявиха интерес към продуктите ни!

 

Надяваме се, че сте удовлетворени от посещението и че сте получили отговорите, които търсите.