Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Приключи участието на "Дилком България" ООД на специализираната изложба Месомания 2014

Дата: 2014-11-11

С успех приключи второто участие на Дилком България на специализираната изложба Месомания 2014 в Интер Експо Център - София. От 05.11. до 08.11.2014 г. посетителите на щанда успяха да се запознаят с готови решения за етикетиране и маркиране на стоки.


За първи път на щанда ни бе показан полуавтоматичния апликатор на Primera AP550e, който е подходящ за етикетиране на широка гама от опаковки с плоски повърхности като правоъгълни или скосени бутилки и кутии, пакети, чанти, капаци  и много други.


Интерес сред посетителите предизвика разработена от Дилком Print & Apply система за етикетиране на правоъгълни картонени опаковки, включваща автоматичен апликатор ALRitma на Altech и мастиленоструен принтер модел Micron на HSA, монтирани на транспортна лента.


За клиентите беше интересно предлаганото от Дилком решение за връзка на везна с етикетен баркод принтер и възможността за термотрансферен печат на информацията от везната върху етикети от различни материали, вкл. фолийни, без ограничение в размера на етикета.


Като производители на хранителни продукти участниците в изложбата бяха заинтригувани от софтуерното решение на Nice Label, с което лесно могат да преработят съдържанието на готови форми етикети в етикети, отговарящи на изискванията на регламент EC 1169/2011.

Благодарим на всички, посетили щанда на Дилком!

 

Дилком с щанд на Месомания 2014   Полуавтоматичен апликатор Primera AP550e   Принтери Citizen