Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Дилком ще участва във "Food Expo" - Атина от 9-ти до 11-ти март

Дата: 2024-02-22

За първи път тази година Дилком България ще вземе участие със собствен щанд в международното изложение "Food Expo" в гръцката столица Атина, което ще се проведе от 9-ти до 11-ти март 2024 г. в Метрополитан Експо. "Food Expo" е едно от най-престижните изложения в индустрията на храните и напитките.

 

На щанда ни ще представим иновативни решения за етикетиране. Ще видите селекция етикети от различни материали, с правилни и неправилни форми, множество размери и цветове. Етикетите са навсякъде около нас и намират приложение в най-различни сфери на производството - от хранително-вкусовата промишленост, козметиката, фармацевтиката, през автомобилостроенето, електротехниката, здравеопазването, чак до тежката промишленост, логистиката и складовото стопанство.

 

В нашата печатница се произвежда голямо разнообразие от несамозалепващи и самозалепващи етикети на ролка. Благодарение на големия машинен парк, с който разполагаме, възможностите за печат на различни видове етикети са много обширни. Те включват производството на многослойни, двулицеви, трилицеви етикети, RFID, VOID и водоразтворими етикети, in-mold етикети, както и специални, защитни и индустриални етикети, устойчиви на екстремно високи или ниски температури, атмосферни влияния, химически субстанции, мазнини, UV лъчи и др.

 

За да улесним клиента, ние предлагаме затворен цикъл на производство – от създаването на дизайна, през предпечатната подготовка до същинския печат на етикети, както и довършителните операции като топъл и студен печат, преге, брайлова азбука, селективен лак.

 

Етикетите могат да се изработят и по дизайн на клиента и да бъдат съобразени с неговите изисквания и персонализирани нужди, както и със спецификите на индустрията, за която се произвеждат. Те могат да съдържат постоянна или променлива информация, лога, текст, изображения, партида, сериен номер, баркод и др.

 

Нашите експерти ще бъдат на разположение на щанда, за да предоставят персонализирани консултации и да демонстрират възможностите, които предлагаме за печат на етикети и автоматизация на апликирането им върху различни по форма и размери продукти.

 

Очакваме с нетърпение да се срещнем с клиенти, партньори и други участници в индустрията, за да споделим нашите иновации и да изградим дълготрайни партньорства.

 

Заповядайте в зала 2, щанд А59, Metropolitan Expo, Атина, Гърция от 9 до 11 март!

 

За повече информация и запитвания относно нашето участие на Food Expo, моля, свържете се с нас на sales@dilcom.com.