Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Дилком отново на МЕСОМАНИЯ

Дата: 2016-11-04

Този ноември ще се проведе 23-ото издание на международното изложение МЕСОМАНИЯ. По традиция събитието се организира от Асоциацията на месопреработвателите в България и е най-авторитетният бизнес форум в своята област. И тази година “Дилком България” ще вземе участие в специализираната изложба, която ще се състои в Интер Експо Център – София от 9 до 12 ноември. 
На щанда ни ще видите богата гама от бели и пълноцветни етикети в най-различни форми, дизайни и размери, изработени изцяло от висококачествени материали, както и цялостни решения за управление на складови стопанства. Освен това ще имате възможност да разгледате баркод принтери ТSC, Citizen, Godex, Afinia, също и апликаторите Primera и Altech, да изпробвате скенери и терминали Datalogic и връзката между етикетен принтер и везна. Ще станете свидетели на атрактивното представяне на най-новото попълнение в портфолиото на компанията, а именно таблетите Linx. Избирайки Дилком, Вие получавате информация и комплексно решение в етикетирането и маркирането от едно място.
Може да разчитате на екипа ни от професионалисти, които изчерпателно и с внимание към детайлите ще отговорят на нуждите на Вашия бизнес. 
За нас ще е удоволствие да Ви посрещнем в зала 1 на щанд 1D5!