Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

AP - CODE Date Coder - ново кодиращо устройство на DTM

Дата: 2023-03-30

Кодиращо устройство за дати и партидни номераНашият дългогодишен партньор DTM Print наскоро представи AP-CODE Date Coder - модул за апликатори на етикети, който се използва за кодиране на партидни номера и дати. Кодиращото устройство използва единична касета с черно мастило на основата на разтворител за отпечатване директно върху опаковки и етикети. То печата с висока скорост, докато етикетите се залепват от апликиращото устройство.

 

Модулът AP-CODE е специално изработен за безпроблемна работа с апликаторите за етикети AP360e и AP362e от серията AP на DTM Print. Той може да бъде закупен отделно, ако вече притежавате едно от тези устройства, или да бъде закупен заедно с нов апликатор.

 

Компактното устройство е икономично и удобно за работа. То се свързва директно към DTM апликаторите, така че не изисква допълнително захранване, за да работи. Монтажът е много лесен и отнема около 10 до 15 минути. Не са необходими допълнителни инструменти за това.

 

За по-голямо удобство кодиращото устройство разполага с пълноцветен сензорен екран за лесно управление. Дисплеят позволява на операторите бързо и лесно да настройват и редактират данни като например срокове на годност и кодове на партиди. След това те могат да бъдат отпечатани върху стъклени, метални и пластмасови бутилки и други опаковки.

 

Кодификаторът AP-CODE може да отпечатва цифри, букви и голямо разнообразие от различни символи. В модула могат да се съхраняват определени шаблони и формати, за да се ускори производството при последващо използване.

 

Черното мастило, което той използва, се съхранява в една касета. То е трайно, водоустойчиво, устойчиво на ултравиолетова светлина и надраскване и изсъхва мигновено. Тези характеристики правят мастилото много дълготрайно при различни условия.

 

За по-голяма надеждност и спокойствие DTM Print предлага 36-месечна гаранция за модула AP-CODE.

 

За повече информация относно новия AP-CODE за апликатори на етикети, моля, свържете се с нашите оторизирани специалисти на sales@dilcom.com.