Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Дилком - 20 години качество и иновативност в етикетирането

Дата: 2022-06-03

20 години ДилкомТази година е специална за нас, защото празнуваме 20 години. И се гордеем!

 

20 години опит и усърдна работа, 20 години качество и иновативност, 20 години успешно сътрудничество! 

 

С основаването си през 2002 г. „Дилком България“ става официален представител на Citizen за етикетни принтери в България. През 2003 г. фирмата започва производство на етикети с идеята и желанието да предоставя уникални комплексни решения за етикетиране в България, специално съобразени с изискванията на всеки клиент.

 

Семейството на Дилком се разрасна от 3-ма колеги и 1 бизнес партньор през първата година до над 70 служители в три офиса и 90 глобални партньори.

 

В продължение на 20 години водещи ценности за нас си остават честността, почтеността и доверието, които сме изградили. Благодарение на тях и екипната работа, „Дилком“ се превърна в лидер в производството на етикети в България.

 

През годините се научихме да преодоляваме препятствията и заедно да се борим с предизвикателствата. Изградихме здрав и сплотен екип, който с отдаденост и усърдна работа подпомага успеха на фирмата на всяка крачка.

 

Но успехът ни не се дължи само на нашата компания и екип - близките взаимоотношения  с нашите клиенти и партньори и доверието между нас ни помогнаха да се развиваме и  ние ще продължим да подсилваме тези партньорства и в бъдеще.

 

Освен че  сме удовлетворени от нашата история, ние гледаме и напред към бъдещето. Дилком ще продължи да се развива и да увеличава пазарния си дял, като инвестира в нови технологии, разработва иновативни продукти, повишава качеството на продуктите и услугите и укрепва взаимоотношенията си с клиентите.

 

Стремим се да се превърнем в по-екологична компания, като предлагаме по-разнообразно портфолио от екологични продукти за етикетиране и предприемаме допълнителни стъпки към ефективно използване на енергийните ресурси и отговорно управление на околната среда.

 

"Благодаря на всички мои колеги и партньори, които бяха до мен през тези 20 години и ме подкрепяха. Благодаря Ви, че заедно написахме нашата история!" - Дочо Чемширов, управител