Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Голям интерес от страна на участниците и пълна зала по време на тазгодишната партньорска среща на „Дилком България”

Дата: 2019-06-10

Успешно премина ПАРТНЬОРСКА СРЕЩА 2019, организирана от Дилком, която се проведе на 7-ми юни 2019 г.

 

Мероприятието започна с посещение на модерната производствена база на компанията, където клиентите имаха възможността да видят машините за печат на етикети, както и реалния процес на производство.

 

Втората част на срещата се проведе в зала „Варна” на хотел „Черно море”. Представители на фирмата презентираха продукти и дейности, свързани с процесите по етикетиране и маркиране.

 

Основните акценти на презентаторите бяха върху следните теми:

 

- Нови възможности за печат на по-сложни етикети – трилицеви (буклет) етикети, скреч етикети, обиколни етикети, термосвиваем ръкав, етикети за вграждане и др.;

 

-Автоматични апликатори и ползите от внедряването им в производството, техники на апликиране и нестандартни решения за етикетиране на продукти със сложна форма, както и системи за контрол и верификация на етикетирането;

В залата бе изложена системата за автоматичен печат и апликиране на етикети на Godex и бе демонстрирано апликирането на баркод етикети върху кутии за бисквити.

 

- Реализирани проекти съвместно с „Каси аутомейшън” ООД – системи за проследимост на продукцията, отговарящи на изискванията на последните европейски директиви, регулиращи производството и търговията с лекарства, цигари и др.

 

- Система за управление на етикети (LMS) на NiceLabel – готова разработка, която лесно може да се интегрира към всяка ERP система, осигуряваща пълен контрол върху печата на етикети.

 

Дилком демонстрира практическо приложение на системата при регистрацията на гостите за участие в срещата и отпечатването на баджовете.

 

Гост лектор от фирма „Kurz” представи широката гама фолиа за топъл и студен печат с холограмен и 3D ефект, използвани като средство за защита на марката. Показани бяха и последните софтуерни разработки – приложения за мобилни телефони, използвани за защита от фалшиви продукти.

 

 

По време на кафе паузата бе направена демонстрация на работата на автоматичната система на E-packaging -  Saturno Compatta - за апликиране на етикети върху цилиндрични продукти. В края на срещата всички гости получиха като подарък бутилка вино, етикетирана на апликатора пред техния поглед.

 

 

Благодарим на всички наши гости за участието и се надяваме на ползотворно бъдещо партньорство!