Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Нови мастиленоструйни принтери за маркиране на опаковки и продукти

Дата: 2022-01-12

Инкджет принтери за печат върху продукти и опаковкиПредставяме Ви новите мастиленоструйни маркиращи принтери на EBS –TJ-200 и PJ-1000. Устройствата имат иновативни характеристики, които осигуряват удобство, надеждна и лесна работа и високо качество на печат с висока разделителна способност.

 

Мастиленоструйният маркиращ принтер EBS TJ-200 има лек и компактен дизайн. Той работи с батерии с дълъг живот и може да отпечатва текст и изображения на множество места, без да трябва да е монтиран във фиксирана позиция към производствената линия. Той е лесен за настройка и използване от оператора.

 

EBS TJ-200 използва доказана система за касетите с мастило, която осигурява високо качество на печат до 12,5мм. Тази технология автоматично открива поставената касета и нивото на мастилото, за да създаде най-подходящите параметри за печат. Това премахва нуждата за ръчно регулиране и предотвратява загубата на продукция.

 

Другият нов мастиленоструен принтер EBS PJ-1000 също е лесен за използване и печата с високо качество и резолюция. Най-значимото предимство на този принтер е, че той може да печата в два цвята с една печатаща глава. Друга специфична за него характеристика е, че има система за циркулиране на мастилото, която автоматично премахва въздуха от дюзите и гарантира чисто изображение. Иновативната система е независима от нивото на печатащата глава спрямо резервоара за мастилото. Резервоарът може да бъде монтиран над, под или на същата височина като печатащата глава. Главата на EBS PJ-1000 е от PP Class, има височина на печат до 108 мм. и достига забележителната скорост от 150 метра в минута.

 

За повече инфеормация и пълни характеристики, вижте тук: EBS TJ-200  и EBS PJ-1000

 

Ако желаете допълнителен съвет, моля, направете запитване.