Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Ново технологично партньорство между Toshiba и Loftware

Дата: 2023-06-27

Софтуерно решение за повишаване производителността на принтери ToshibaНашите партньори Toshiba и Loftware NiceLabel обявиха ново сътрудничество!

 

То ще се фокусира върху разработването и поддръжката на драйвери на Toshiba, сертифицирани от Microsoft, които да са подходящи за работа с решенията за етикетиране и печат на Loftware NiceLabel.

 

Това ще позволи на потребителите на Loftware NiceLabel да печатат с оптимална производителност от всяко бизнес приложение чрез принтерите на Toshiba.

 

С това решение бизнес партньорите на Toshiba Auto-ID ще могат да предлагат на клиентите си предимствата на NiceLabel софтуера за етикетиране в облака. Това ще им позволи да отговорят на по-сложните изисквания на крайните потребители.

 

Освен това техните партньори ще могат да добавят нови услуги към портфолиото си, като например дистанционно управление, което ще подобри производителността при използване на етикетни принтери Toshiba. Toshiba и Loftware също ще могат да предложат усъвършенствани софтуерни решения на партньорите си, които искат да разширят възможностите си за продажба.

 

За повече информация, моля да се свържете с нашите оторизирани специалисти на sales@dilcom.com.