Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Представители на „Дилком България“ посетиха Food Expo Greece

Дата: 2019-03-20

Тази година Food Expo Greece се проведе между 16-ти и 18-ти март в Метрополитен Експо в гръцката столица Атина. Изложението се провежда за 5-та поредна година, като така затвърди международната си репутация на най-голямото международно търговско изложение, което някога е било организирано в страната, както и най-голямото търговско изложение в Югоизточна Европа.

   

Във Food Expo Greece участваха над 1300 компании, които изложиха своите продукти на площ от 50 000 кв.м. Изложението събра на едно място мениджъри, производители и дистрибутори на храни и напитки от редица страни като например Франция, Италия, Испания, Ливан, Полша, Турция и не на последно място България.

   

Сред специалните събития, които бяха организирани, се отличаваха уъркшоповете „Гръцка гастрономия“ и „Експортен маркетинг на практика“. Същевременно шеф готвачи от района на Средиземноморието представяха иновационни традиционни рецепти, направени със съставки от други страни.

   

На изложението представителите на „Дилком България“ обмениха информация и контакти с редица фирми от хранително-вкусовия бранш с цел партньорство в маркирането и етикетирането на техните продукти.