Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Серия от иновации в индустриалните принтери за етикети на TSC

Дата: 2021-02-15

Етикетни баркод принтери TSC - серия от иновацииНашият партньор TSC, утвърден производител на етикетни баркод принтери, обяви най-голямата актуализация на продуктите си досега. TSC предлага набор от подобрения, включително по-сигурни и адаптивни опции за безжична свързаност, даваща възможност за по-голяма мобилност в рамките на предприятието. С по-добри характеристики е и механизмът за управление на печатащите глави с цел да се подобри качеството на отпечатаните етикети и да се намалят грешките.


Индустриалните принтери  за етикети от сериитe MH и MX и PEX са снабдени с нова електроника. Тези принтери са получили еволюционни подобрения на работните си характеристики. 


Също така TSC пуска два нови индустриални принтера за етикети със серия MH261: MH261T и MH361T 6-инчови индустриални термотрансферни принтери. Всички техни усъвършенствани модели принтери са идеални за приложения за печат в логистиката, производството, търговията, дистрибуцията, здравеопазването и много други.


Нови безжични възможности и дистанционно управление на индустриално ниво на усъвършенстваните принтери за етикети TSC

Новите и подобрени принтери разполагат с по-мощни опции за безжична свързаност от техните предшественици, включително комбинирани безжични 802.11a / b / g / n / ac и Bluetooth® 4.2 модули. Надградените функции за свързaност работят добре в Wi-Fi мрежи с множество точки за достъп, за да се гарантира, че няма да се губят данни при бързо движение и преминаване от една точка за достъп до друга. 


Обновените принтери също са съвместими със SOTI Connect, софтуер за мониторинг и управление на принтери и мобилни устройства, даващ по-голяма видимост в реално време на състоянието, работата и настройките на принтера. Платформата за дистанционно управление на принтери SOTI Connect Ви дава силата да управлявате и конфигурирате настройки на хиляди принтери от едно място, независимо в коя точка на света се намирате.


Управлявайте и подменяйте печатащите глави предварително за намаляване на времето на престой
Управлението на печатащите глави също е значително подобрено във всички нови модели, като е включена активна проверка на състоянието на печатащите елементи по време на печат и са подобрени механизмите на печатащите глави. Потребителите ще получат предупреждение за подмяна на дефектна печатаща глава предварително, с цел избягване на престой, функция налична във всички обновени модели принтери на TSC.


Модернизираните печатащи глави включват нова функция за съхраняване на данни за тяхното използване. Това позволява на потребителите да имат ясна индикация за състоянието на печатащата глава. Възможността да се вижда нейното състояние директно върху сменяемия механизъм прави обновените модели привлекателна опция за клиенти, които искат да заменят съществуващите си модели принтери.


Клиентите, които се интересуват от надграждане на съществуващите си модели принтери, вече имат възможността да го направят с широк набор от опции в новата линия TSC. Новите модели принтери имат голямо конкурентно предимство по отношение на производителността, а също и с възможностите за ценообразуване.


За да научите повече за обновените продукти на TSC Printronix Auto ID, информация за цените и наличности на продукти, свържете се с нашите специалисти на sales@dilcom.com.

 

Можете да разгледате принтерите за етикети на TSC в нашия онлайн магазин.