Количка

0 артикула

      

Производство на етикети

ПРИЛОЖЕНИЯ

 

Етикети за вино


Етикети за дрехи и спално бельо


Етикети за плюшени играчки


Етикети за козметика


Етикети за лекарства


Етикети за гаци


Етикети за цветя


Логистични етикети


Етикети за търговията на едро и дребно


Етикети за хранителната промишленост


Етикети за фармацевтичната промишленост


Етикети за електротехниката


Етикети за електрониката


Етикети за автомобилостроенето

 

Производство на етикети

     

    Печатницата на "Дилком България" ООД предлага затворен цикъл на производство на етикети, включващ изработване на дизайн, предпечатна подготовка, цветна проба, печат, довършителни работи, складиране, транспорт и логистика за клиентите. Печатната база на "Дилком България" ООД разполага с многообразие от машини и технологии, което позволява производство на различни видове етикети на ролка по спецификация или по стандарт.

 

    "Дилком България” ООД  произвежда широка гама от самозалепващи и несамозалепващи етикети, стикери, текстилни етикети, картонени етикети, билети, фолийни етикети и етикети със специално предназначение. Техническата обезпеченост на печатницата позволява производството на етикети от различни материали с разнообразни форми и цветове. Етикетите основно се произвеждат на ролки и са предназначени за използване от баркод принтери, етикетиращи везни, ръчни и автоматични апликатори, маркиращи клещи и др. През последната година компанията се съсредоточи върху производството и предлагането на фолийни етикети: полиетиленови, полипропиленови, полиестерни, защитни VOID  етикети и др., които намират приложение в електротехниката, електрониката и други индустрии. Печатницата разполага с 6 флексо печатащи машини, които осигуряват гъвкавост и бързина при изпълнение на поръчки за печат, дори и на 6-цветни етикети.

 

     Дилком разполага с автоматична машина за пренавиване и инспектиране на напечатани етикети, която осигурява 100% гарантирано качество на произведената продукция. Машината има вградена иновативна линейна камера, която улеснява преноса на данни за изображението към специализирания софтуер и осигурява бързата му обработка. Всичко това, както и наличието на електронно управляеми серво-мотори, води до висока скорост на пренавиване и инспектиране при гарантиране на 100% контрол на качеството на продукцията. 

 

     Като един от водещите производители на етикети, “Дилком България” ООД е надежден партньор на стотици фирми.

 

 

     

 

Услуги


Разработване на дизайн на етикети


Изготвяне на цветни проби и мостри на етикети


Печат на къси серии етикети на ролка на термотрансферен принтер


Печат на къси серии пълноцветни етикети на ролка на мастилено-струен и лазерен принтер


Печат на текстилни етикети


Цепене на сатен и тафта по размер


Изработване на фирмени печати


Ремонт, гаранционен и извънгаранционен сервиз на баркод принтери, баркод скенери и апликатори за етикети