Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Дилком отново ще участва на хранителните изложения в ИЕЦ

Дата: 2022-09-05

Дилком на Хранителните изложения 2022И тази година Дилком България ще вземе участие на международните хранителни изложения МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, ИНТЕРФУД & ДРИНК и САЛОН НА ВИНОТО, които ще се проведат от 5-ти до 8-ми октомври в Интер Експо Център, София. С радост Ви каним да ни посетите на щанд 1С5 в зала 1.

 

Там ще видите голямо разнообразие от висококачествени етикети, предназначени за различните индустрии, сред които хранително-вкусовата, винарската, фармацевтичната, нехранителната и др. Етикетите са изцяло произведени в нашата високотехнологична печатна база.

 

На щанда ни ще може да разгледате и различни марки баркод принтери, принтери за цветни етикети, баркод скенери, етикетиращи машини, автоматични и полуавтоматични апликатори за етикети, както и други продукти за етикетиране и маркиране.  

 

И тази година колегите ще демонстрират специално разработения от DTM Print принтер „Eddie“. Той е предназначен да печата директно върху широка гама от хранителни продукти. С негова помощ бързо и лесно може да напечатате пълноцветни снимки, текст, лога и персонализирани изображения директно върху сладкарски изделия.

 

Заповядайте на нашия щанд 1С5 в зала 1, за да разгледате широката гама от етикети, разнообразието от продукти за маркиране и етикетиране, както и да се подсладите с бисквитки, персонализирани с красив отпечатък пред очите ви.

 

Ще Ви очакваме!