Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Дилком ще вземе участие в международните хранителни изложения

Дата: 2023-10-09

Хранителни изложения поканаЗа 11-та поредна година Дилком България ще вземе участие в международните изложения МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, ИНТЕРФУД & ДРИНК и САЛОН НА ВИНОТО, които ще се проведат от 8-ми до 11-ти ноември в Интер Експо Център, София. С най-голямо удоволствие Ви каним на нашия щанд 1В7 в зала 1!

 

В нашата производствена база се печатат самозалепващи и несамозалепващи етикети от различни материали с най-разнообразни правилни и неправилни форми, размери и цветове. Най-новата технология, която използваме, включва производството на така наречените in mold етикети, които се вграждат директно в пластмасовата опаковка на продукта. Този процес е иновативен и щадящ околната среда, а етикетите са с отлично качество и несравнима издръжливост.

 

На щанда ни ще видите пъстра селекция от етикети, сред които многослойни, двулицеви и трилицеви етикети, картонени етикети и билети, етикети за витрини и стелажи, RFID, специални и защитни етикети, издържащи на много висока или много ниска температура и др. Те са подходящи за много различни промишлености като винарската, месната, сладкарската, млекопреработвателната, автомобилната, фармацевтичната, логистична и др.

 

Етикетите могат да бъдат с предварително напечатано лого, а допълнителната информация като срок на годност, партида, сериен номер, може да се допечатва с етикетни принтери, които също ще имате възможност да разгледате. Освен тях на щанда ни ще са изложени и най-новите индустриални принтери на нашите партньори SATO, GoDEX, Citizen и TSC, които са чудесно решение за всяко едно производствено предприятие.

 

Тази година ще представим иновативния цветен принтер OKI Pro 1050. С уникалната пета цветова опция „CMYK+1“, позволяваща печат в бяло, той извежда креативността на ново ниво. Белият цвят позволява по-голяма гъвкавост при проектирането на Вашите етикети. OKI използва LED технология за сух тонер, чрез която отпечатва непрозрачен бял цвят върху прозрачни или цветни материали за етикети. LED печатащите глави нямат движещи се части, което ги прави здрави и изключително надеждни, а принтерът е компактен и енергийно ефективен.

 

И на тазгодишното изложение ще демонстрираме принтера Eddie, който е проектиран да се използва в хранително-вкусовата индустрия и отговаря на всички хигиенни стандарти. С негова помощ можете да отпечатате множество дизайни върху различни хранителни продукти като бисквити, блатове за кексчета, макарони, бял шоколад и много други сладкиши и печива.

 

Заповядайте на нашия щанд 1В7 в зала 1, за да се подсладите с шоколадче, напечатано пред очите Ви и да разгледате различните етикети, както и разнообразието от принтери.

 

Ще Ви очакваме!