Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Удължена 3-годишна гаранция на продуктите за етикетиране на DTM Print

Дата: 2022-08-11

Удължена гаранция за принтери за етикети и апликатори за етикети DTMDTM Print - европейският клон на интернационалната компания Primera Technology Inc - предлага на свои клиенти до 3 години безплатна гаранция!

 

Техните висококачествени цветни етикетни принтери и апликатори за етикети са със стандартна гаранция от 12 месеца. От 2020 година DTM предлага безплатна опция за нейното удължаване до 36 месеца.

 

Гаранционният период е много важно предимство за всички клиенти, дистрибутори и партньори. С тази опция за 3-годишно удължаване, екипът на DTM Print цели да подсили доверието към компанията и да предложи на своите партньори и клиенти още по-голяма сигурност.

 

3-годишната гаранция важи за широка гама продукти на DTM Print, които Дилком предлага – Eddie принтера за печат върху хранителни изделия, всички модели цветни принтери от серията LX (например принтер за цветни етикети LX3000e), принтера за цветни несамозалепващи етикети и тагове CX86e, FX- серията принтери за фолиен печат (например принтерът за фолиен печат FX510e), както и апликаторите за етикети от серията AP (AP550e и AP362e) .

 

Гаранцията е валидна за покупки, извършени чрез оторизирани дистрибутори на DTM Print в Европейския Съюз, Великобритания и страните от ЕАСТ (Европейската асоциация за свободна търговия). Дилком България е дългогодишен оторизиран представител на DTM Print.

 

За да се възползвате от удължената 36-месечна гаранция, трябва да се регистрирате в сайта на DTM и да предоставите копие на фактурата от закупуването на принтера. Това действие трябва да се изпълни не по-късно от 30 дни след покупката. След подаване на тези документи ще получите информация от компанията за точния период на валидност на Вашата гаранция. Тя влиза в сила от датата, изписана на фактурата.

 

За повече информация и за да регистрирате Вашия принтер DTM Print, моля посетете страницата за регистрация на DTM Print.